hello@auto-legal.ro

24/7

Despre noi

În cazul în care ești nou pe această platformă, îți urăm un călduros “Bine ai vent!”.
Auto-Legal este o platformă dezvoltată din grijă pentru siguranța ta, pasiune pentru mașini și are ca principal pilon, educația.

Siguranța vine și prin educație iar Auto-Legal își dorește ca întreg procesul de pregătire pentru obținerea permisului auto să fie unul cât se poate de ușor, rapid. Pentru aceasta avem pregătite toate materialele de care ai nevoie: de la Codul rutier, Legislație la multiple modalități de asimilare a informațiilor și testarea ințelegerii lor. Tot în zona educațională vei găsi un dicționar auto complet ce cuprinde toți termenii cu care un șofer s-ar putea întâlni. Explicațiile sunt pe înțelesul tututror iar termenii pur mecanici sunt însoțiți de imagini sugestive.
Odată ce ne-am asigurat că permisul este la o distanță de două click-uri și puțină voință, avem pregătită și o secțiunea de Bolg && Noutăți unde te așteaptă o mulțime de articole, știri, toate din domeniul auto.

Nu ai găsit încă instructorul potrivit? Lasă ca asta să fie ultima ta problemă. Platforma îți oferă un top al celor mai cotate școli auto partenere, în funcție de zona dorită de tine.
După cum am spus, sunt strâns legate, educația și siguranța, motiv pentru care dorim să-ți punem la dispoziție cea mai rapidă variantă de tractări auto. Auto-Legal oferă o listă impresionantă pentru ca tu să fii de fiecare dată mulțumit de ce putem oferi.

Auto-Legal nu se oprește aici! Este o platforma în continuă dezvoltare ce vrea să-și permită să promită cât mai multe iar echipa din spate își dă tot interesul pentru a-și atinge scopul.
Ținem să-ți mulțumim pentru vizita ta pe site. Te așteptăm cu nerăbdare să revii și să ne transmiți dacă efortul nostru a fost un real ajutor pentru tine!