hello@auto-legal.ro

24/7

Indicatoare de orientare


Este instalat la 100-200 m de o intersectie de drumuri. In general, se instaleaza la intersectii de drumuri judetene, nationale sau la intersectii de drumuri nationale cu drumuri judetene.

In localitate se amplaseaza la 50-100 m de intersectia denivelata de drumuri, iar in afara localitatii la 100-200 m. In general, se instaleaza la intersectii de drumuri judetene, nationale sau la intersectii de drumuri nationale cu drumuri judetene.

Nunc id turpis ligula. Orcivarius natoque penatibus et magdispa montes nascetur.

Conducatorul auto va intalni acest indicator la 100-200 m de intersectia cu drumul de ocolire a localitatii (indicatorul marcand tocmai ruta ce permite evitarea localitatii). Pe indicator mai pot fi scrise si alte trasee, spre alte localitati importante.

Se monteaza in afara localitatilor, la 100-200 m de o intersectie cu sens giratoriu. Are rolul de a informa conducatorul auto asupra diferitelor trasee.

Se instaleaza pe drumurile publice pentru a-i informa pe conducatorii de vehicule daca un drum este deschis sau nu circulatiei publice.

Conducatorul auto poate intalni acest indicator amplast la 100-200 m de intersectia cu drumul de evitare. Acest indicator poate fi montat si in orase, avand un caracter permanent (cand indicatorul este negru pe un fond alb) sau un caracter temporar (cand indicatorul este negru pe un fond galben).

Acest indicator este amplasat pe autostrada pentru a indica conducatorilor auto spatiile special amenajate unde pot parca.

Acest indicator indica conducatorilor auto rolul de a preciza locul unde se afla spatiul de servicii, pe o autostrada.

Acest indicator confirma directia de mers pentru autostrada spre localitati mai importante si distantele pana la acestea

Acest idicator se amplaseaza in localitate la 50-100 m, iar in afara localitatii la 100-200 m de un loc periculos sau de o alta restrictie.

Acest indicatorul il veti intalni inainte unei intersectii, care precede o alta intersectie in care virajul la stanga este interzis. Are rolul de a orienta conducatorul de vehicul asupra traseului pe care trebuie sa-l urmeze daca vrea sa vireze la stanga.

Acest indicatorul se amplaseaza in orase, pe drumurile cu mai multe benzi, pentru a informa conduatorul auto ca una dintre benzi este rezervata circulatiei autovehiculelor de transport public de persoane. Zona de actiune a indicatorului se termina la prima intersectie.

Indicatorul se amplaseaza la intersectia drumului public cu un drum fara iesire.

Indicatorul este intalnit pe drumul public si are rolul de a-i orienta pe conducatorii fiecarei categorii de vehicule reprezentate pe indicator, care trebuie sa se deplaseze pe directia inainte

Indicatorul se monteaza pe drumul public si are rolul de a-i orienta pe conducatorii fiecarei categorii de vehicule reprezentate pe indicator, care trebuie sa se deplaseze pe directia la dreapta

Indicatorul se amplaseaza pe drumurile publice, cu mai multe benzi pe sens, pentru ca soferii auto sa se poata incadra din timp pe banda corespunzatoare directiei de mers pe care vor sa o urmeze.

Indicatorul se instaleaza pe drumurile publice, cu mai multe benzi pe sens, pentru ca soferii auto sa se poata incadra din timp pe banda corespunzatoare directiei de mers pe care vor sa o urmeze, inainte sau la stanga.

Se instaleaza pe drumurile publice, cu mai multe benzi pe sens, pentru ca soferii auto sa se poata incadra din timp pe banda corespunzatoare directiei de mers pe care vor sa o urmeze, inainte, la dreapta sau la stanga.

Indicatorul este amplasat pe drumurile publice si are rolul de a orienta conducatorii auto asupra benzii pe care se deplaseaza vehiculele lente, cu viteze mai mici decat cea inscriptionata pe panou.

Indicatorul se intalneste pe drumurile publice avand rolul de a-i obliga pe conducatorii ce se deplaseaza pe o banda care se termina sa acorde prioritate vehiculelor care circula pe banda pe care vor intra.

Indicatorul se intalneste pe drumurile publice avand rolul de a-i obliga pe conducatorii ce se deplaseaza pe o banda care se termina sa acorde prioritate vehiculelor care circula pe banda pe care vor intra.

Indicatorul este intalnit pe drumurile publice avand rolul de a-i obliga pe conducatorii de vehicule sa se incadreze pe banda corespunzatoare vitezei cu care se deplaseaza.

Indicatorul poate fi montat pe drumurile publice avand rolul de a-i obliga pe conducatorii de vehicule sa se incadreze pe banda corespunzatoare vitezei cu care se deplaseaza.

Indicatorul din imaginea alaturata se intalneste pe drumurile cu mai multe benzi pe acelasi sens de circulatie. Are rolul de a-i obliga pe conducatorii auto sa circule cu o viteza mai mica decat cea inscrisa pe indicator pentru banda respectiva.

Acest indicator are rolul de a le interzice conducatorilor de vehicule sa circule pe benzile destinate exclusiv transportului public de persoane.

Indicatorul se amplaseaza in intersectii pentru a informa conducatorii auto asupra directiei pe care trebuie sa o urmeze pentru a ajunge la localitatea inscriptionata pe indicator.

Indicatorul se amplaseaza la inceputul unei localitati si pe parcurul acesteia. Are rolul de a informa conducatorii de autovehicule destinate transportului de marfuri asupra traseului pe care trebuie sa-l urmeze.

Acest indicator are rolul de a-i informa pe turisti in ce directie se afla obiectivele turistice.

Acest indicator este montat in localitati pentru a informa conducatorii de vehicule asupra directiei pe care trebuie sa o urmeze pentru a ajunge la obiectivul local inscriptionat pe indicator.

Indicator ce este montat la intersectia drumului public cu un drum de acces spre aeroport.

Acest indicator este amplasat in locul in care conducatorul auto trebuie sa urmeze o anumita directie in cazul unei devieri temporare a circulatiei.

Indicator rutier cu rolul de a confirma ca drumul pe care se afla conducatorul auto. Numarul inscriptionat pe indicator reprezinta numarul drumului national.

Indicator rutier cu rolul de a confirma ca drumul pe care se afla conducatorul auto este un drum judetean. Numarul inscriptionat pe indicator reprezinta numarul drumului judetean.

Indicator ce se monteaza in vederea confirmarii ca drumul pe care se afla conducatorul auto este un drum comunal. Numarul inscriptionat pe indicator reprezinta numarul drumului comunal.

Acest indicatoar rutier informeaza ca, drumurile pe care sunt instalate sunt deschise traficului international.

Acest indicator se amplaseaza in vederea confirmarii ca drumul pe care se afla conducatorul auto este un drum deschis traficului international.

Indicatorul rutier din imaginea alaturata, informeaza participantii la trafic ca traseul este de tranzit european.

Acest indicator se amplaseaza in vederea confirmarii drumului pe autostrada si a numarului acesteia.

Indicator ce se amplaseaza la intrarea intr-o localitate, marcand inceputul acesteia.

Conducatorul auto va intalni acest indicator rutier la iesirea dintr-o localitate, daca pe urmatorii 300 m nu este instalat un alt indicator care sa indice intrarea intr-o alta localitate.

Indicator ce se amplaseaza la intrarea intr-un judet, marcand granita judeteana.

Acest indicator rutier se instaleaza pe drumurile publice pentru a semnalizeaza un curs de apa.

Indicatorul rutier se afla amplasat dupa intersectii importante; indica distanta pe care o mai are de parcurs conducatorul de vehicul pentru a ajunge in localitatea inscriptionata pe indicator.

Indicatorul rutier poate fi intalnit la iesirea dintr-un oras sau un municipiu; indica distanta pe care o are de parcurs un conducator de vehicul pentru a ajunge intr-una din localitatile inscriptionata pe panou. Denumirile localitatilor se scriu in ordinea descrescatoare a distantelor.

Indicator rutier ce are rolul de a-i orienta pe conducatori asupra categoriilor de vehicule care au voie sa circule pe fiecare banda a drumului

Indicatorul este montat pe autostrada si are rolul de a-i informa pe conducatorii de vehicule asupra locului unde este amplasat telefonul de urgenta.